2016-10-03 09:38:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Pontosan tudja, hogy mi a fontos

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A hivatásában ma végre nagyobb eredményeket érhet el. Akár úgy, hogy feljebb is léphet azon a bizonyos ranglétrán. Ne féljen tőle! Önben megvan a kellő tapasztalat és erő, hogy vezető lehessen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most kihasználhatja a részletek iránti érzékét. Pontosan tudja, hogy mi a fontos, és mi az, ami kevésbé lényeges, így sikerül mindent jól és főként gyorsan csinálnia. Tárgyalásai jól zárulnak, senki sem tudja önt megtéveszteni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy találkozás gazdagabbá teszi a napját, főleg, ha ön egyedülálló, ki tudja, talán még több is lehet belőle. Ma remekül szót ért mindenkivel, és a nehezebb helyzetekből is sikerül jól kijönnie.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Itt az ideje, hogy szokatlan és eredeti ötleteit végre meg is valósítsa. Ehhez most megfelelő utat, módot, avagy pénzeszközöket is találhat. A párjával is sikerül tisztázni a félreértéseket, így igazán elégedetten zárhatja a napot.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma szerencséje lehet a más pénzével, jó nap ez a hitelügyintézésre. Ha előnyösebb feltételeket szeretne kialkudni egy üzleti üggyel kapcsolatban, mára időzítse a tárgyalást. Ha Ön egyedülálló, menjen este szórakozni, mert új szerelmet jeleznek a csillagok.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Többet sikerül elérnie, mint máskor, most igazán a munkára tud összpontosítani. Arra viszont figyeljen, hogy ne „üljön fel” az alaptalan híreszteléseknek – a pletykás munkatársakat inkább kerülje el!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Anyagi ügyekben jó tanácsokat tud adni, és ön is kap egy értékes tippet. A társasági életben ma ön lehet a közösség lelke. Vállalja magára ezt a feladatot! Hatással lesz a lehetőségeire is, a főnökei értékelik a lelkesedését!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Új és érdekes találkozásokban lesz része. Ha egész nap dolgoznia kell, akkor jó üzleti kapcsolatok is adódhatnak. Ma nézze át a pénzügyeit és a biztosításait is, valamin még lehet egy kicsit spórolni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez nagyon kedvezően hat önre. Most jó érzékkel rátapinthat egy kedvező ajánlatra, és nem hagyja magát félrevezetni. Egy-két flört is adódhat ma, ha Ön egyedülálló, akkor este ne maradjon otthon!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Jól tud összpontosítani, és lelkiismeretesen elvégezheti mindazt, amit mára tervezett. Nagyon sok idejét lekötheti a pénzügyek intézése. A maga érdekében is sokat tehet ez ügyben, de valószínűbb, hogy másokért kell elsősorban intézkednie.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Skorpió jegyén áthaladó Hold konfliktusokat hozhat az életébe, elsősorban a kollégákkal, vagy a főnökével kapcsolatban. A szüleivel is lehetnek problémái, velük tisztázza mielőbb a problémát.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma olyan állást, megbízást szerezhet, ami hosszú távon nyújthat biztos megélhetést önnek. Azért várjon egy-két napot a végleges döntéssel! Este beszélje meg a dolgot a párjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: